Dagsuggesties voor een verbinding

Ideeën voor een eerste dag, of in ieder geval een geval van de situaties ooit. Het is allemaal vooral gericht op het leren van elkaar op die eerste paar dates. Dus als je eigenlijk al een tijdje een relatie hebt en toch plezier hebt in het nemen van verschillende dagen tevreden elkaar, blijf je misschien niet in de stemming voor concepten voor de eerste dag. Als het goed is, kennen jullie onderling momenteel redelijk goed. Af en toe ben je gewoon van strategie om je metgezel te trakteren op een normale reis, of misschien ontbreekt die stimulans die je had eigenlijk een beetje. Je verlangt daarna naar een nieuwe ervaring om elkaar te delen. Dus hieronder staan ​​een paar ideeën voor dates en ook reizen vervuld je huidige metgezel!

Houd een oud gemaakt slaapfeestje

Als je om wat voor reden dan ook je huis niet kunt verlaten, of een dag wilt plaatsnemen, dan is de eerste hulp absoluut niets om bang voor te zijn. U kunt een logeerpartij regelen tevreden uw partner. Creëer een comfortabele, sfeervolle opstelling voor de slaapkamer, bijvoorbeeld door van bekleding een ouderwets fort te maken. Ja, dat kan nog paarden, ook als je geen jonkie meer bent! Maak wat lekkers vervuld elkaar voor de avond als je films gaat kijken. Het is dat je ook een glaasje kunt gebruiken om de sfeer te profiteren een stuk beter te maken. Dat begrijp wat voor mooie gesprekken en ook activiteiten zo'' n avond vervuld zich meebrengt!

Verdwijn regelmatig voor een lang weekendje weg

Helaas heb je waarschijnlijk niet de mogelijkheid om een ​​paar keer per jaar uitgebreid op vakantie te gaan. In plaats daarvan kun je een aantal keer per jaar een lang weekend weg. Emergency room zijn sowieso een aantal vrije dagen pass away rond het weekend vakantie vallen, en het stelt je ook niet zoveel vrije dagen terug als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond kid maandagmiddag heb je slechts 2 dagen vrij en lijkt het een kleine vakantie. Emergency room zijn genoeg hotels en B&B''s pass away weten hoe ze een romantisch weekendje weg moeten regelen.

Ga op reis!

Nou, het is niet voor iedereen in Nederland, zelfs boeiend om rond te rijden. In een paar dagen kun je gemakkelijk heel ver komen. Het kan voor veel mensen erg gezellig en intiem zijn om meerdere dagen bij elkaar in een voertuig en vrachtwagen te zitten. Je kunt oppikken van je moet worden gebogen, omdat het vervuld is de kracht en nog eens ruzie kan veroorzaken.

Geef een reactie