Mijn dag

Mijn

regelmatige start vroeg in de ochtend. Mijn alarm gaat af en ook ik lig daar nog eens 5 minuten. Dan gaat mijn tweede alarm af en ook ik waag me eropuit. Ik kijk op mijn telefoon naar berichten om te zien of er werkelijk iets unieks in de wereld heeft plaatsgevonden. Daarna ga ik naar de badkamer en neem ook een douche. Ik kleed me aan en doe ook mijn make-up en ga naar beneden. Daarna bestel ik een kopje koffie en maak ook ontbijt. Ik scroll een tijdje over het web en ga dan mijn tanden poetsen. Ik neem het voertuig en ga ook naar de functie.

Met de grijze passages

Op kantoor loop ik door de lange saaie gangen. Daarna valt me ‚Äč‚Äčiets op. Op kantoor kan alles een beetje beter. De gangen zijn saai met lelijke intense lichten. Zo ben ik zeer waarschijnlijk op besled.nl gaan kijken naar LED lampen. Hier vond ik prachtige stijllampen die goed in de gangen passen. Ik dacht dat de gangen ook een goede kleur zouden krijgen in plaats van grijs. Dus daar begon ik ook mee om te gaan.

Om te functioneren

Ik begon met collega's de muren opnieuw te schilderen, deze taak was snel geklaard omdat we voldoende collega's hadden die het echt niet erg vonden om te helpen om punten een beetje extra positief te maken. Daarna ben ik met een extra team online gaan kijken naar die ledlampen. Zo ontstonden er verschillende standpunten. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus hebben we ze meteen verwijderd. Maar er waren leuke lampen die perfect aan de muur kunnen hangen. Ze passen ook goed bij de gloednieuwe wandoppervlakken. Dus we begonnen het meteen te snappen. Dit was allemaal zeer eenvoudig met de geautomatiseerde site. Gemakkelijk betalen met idea, paypal of bankkaart en klaar. Wacht daarna gewoon op de levering. Die, volgens de site, ook binnenkort zal arriveren.

Creatief zijn

Na deze klusjes ging ik terug naar huis. Het was een effectieve dag. Ik had de meeste kans om te reinigen, het was een puinhoop en ik moest nog steeds de was doen. Nadat alles was gedaan bezocht ik wat ik zeker zou gaan eten. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Om er zeker van te zijn dat de volgende dag boodschappen gaan doen. Nu moest ik gewoon innovatief zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer kip en pasta. Ik dacht dat ik dat niet alleen zou maken, maar ook mijn eigen rode pesto zou maken, en het zou geweldig zijn.

 

Geef een reactie